Terapi og kurs

Alt vi trenger for å bearbeide traumer er lagret i kroppen og kommer frem i terapien når vi trenger det.

-Dr Franz Ruppert-

Resonansprosess i gruppe.

Her jobber klient og terapeut sammen ved hjelp av resonansgivere i gruppe. Jeg tilbyr dagskurs, kveldskurs, helgekurs og retreat.

Pris fra 1250,-


Resonansprosess en til en.

Her jobber klient og terapeut sammen i en til en setting. Vi bruker markører og samtale gjennom 1,5 time.

Pris 1250,-


Gruppe og individuell time på Zoom

Det er fullt mulig å gjøre en resonansprosess på zoom. Jeg tilbyr resonansprosesser både i gruppe og en til en. Du vil få en grundig gjennomgang av den digitale plattformen slik at dette føles trygt for alle parter.
Det er satt av 1,5 time til resonansprosessen.

Pris 1250,-


Resonansprosess med hest

Hester er utmerkede resonansgivere som speiler signalene du gir. I denne timen benytter vi de to hestene Frøya og Prinsessa som står på Finstadjordet. De eies av Marte E. Ødemark som under timen vil være ansvarlig for hestene. Marte driver Kampen helseklinikk og er utdannet sykepleier, homeopat, sone og massasjeterapeut og yogainstruktør i medisinsk yoga.
Det er satt av 1,5 time til resonansprosessen.

Pris 1500,-


Parterapi med resonansprosesser

De fleste mennesker tar med seg sine tidlige livserfaringer inn i forholdet, bevisst eller ubevisst. Vi spiller ut vår usikkerhet, illusjoner, krav og forventninger uten å se at det er våre tidlige sår (sår i sjelen er definisjonen på traume) som utspiller seg.

Gjennom prosessene kommer vi til bakenforliggende årsak for samlivsutfordringene. Det blir satt av 3 timer og hver av dere får en resonansprosess hver. Ved å observere og komme i følelsesmessig kontakt med din egen og partners livshistorie vil dype, sunne bånd oppstå.

Pris 2450,- per par.


Tilbakemelding:

Jeg samarbeider med Linn i bruk av hest med IoPT, og kan anbefale henne på det varmeste. Hun er en dyktig, varm og høyst tilstedeværende terapeut.

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close